aartax

Direktlänk till inlägg 31 mars 2013

Okej mina vänner.

Av Emma Franzen - 31 mars 2013 23:39

Hoppsan, här har man inte suttit på ett tag! 


Tänkte bara meddela, att denna blogg kommer att ändra inriktning.. 

Från att vara häst-blogg till att vara.. Häst-blogg!

Haha, skämt åsido..


Men denna bloggen kommer inte längre att vara uppdaterad när jag känner för det.. Nejdå..

Kommer (tråkigt nog enligt mig själv) varje gång jag rider min häst, skriva ett utförligt "dagens ridpass"..

Det TRÅKIGASTE jag vet att skriva och läsa, men det kommer vara värt det i slutändan, eftersom att jag och Artax kommer att bli krigare!


Inte riktigt kanske.. Men vi ska tillsammans sadla om till Akademisk ridning istället för den engelska..

(Engelsk ridning är så mainstream)

Vi kommer alltså att gå från att inte hitta på något att träna på, rida varv på varv i paddocken enbart för att förbränna energi, till att få varje ridpass meningsfullt och skitkul. 

Vad är då inte bättre än att börja på något helt nytt? Lära sig allt från början, och att släppa alla dragkamper och sura miner.. UNDERBART!


Dock så kommer fortfarande hoppningen ha en stor plats i mitt hjärta, men vem har sagt att man inte kan hoppa med kapson och stångbett? 


Iallafall, nu ska jag lägga mig i sängen, fortfarande lullig och seg i huvudet efter en tuff partykväll igår, för imorgon är de en stor dag!

Det är nämligen så att jag ska..

- Upp i lagom tid, och inte förbruka halva dagen under täcket.

- Fortsätta läsa i Markus Ridhandbok, som går att läsa på nätet här

- Pallra mig ut i stallet och försöka hitta tillbaka till min hästs originalfärg.. (den SKA finnas där någonstans!)

- Rida ut med en av mina bästa vänner Amanda, och snacka allt mellan himmel och jord.

- Och göra något kul tillsammans på kvällen medans killarna är iväg och svettas någonstans på en fotbollsplan eller pingisbord.


Imorgon kommer första ridpasset upp här på bloggen, och jag är mer än taggad! Kanske kan få Amanda att fotografera lite i paddocken.. Hrm.. Tåls att fråga!


Puss och kram, en släng med hästskit och god natt!


 

 
 
Ingen bild

Linda

25 april 2013 11:37

hej,vad hände med den där hästen du skulle rida, Biola?

Emma Franzen

17 maj 2013 20:28

de blev tyvärr komplikationer mellan mig och ägaren till henne, så rider inte henne längre, men de va en av världens finaste hästar, LÄTT!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma Franzen - 16 februari 2013 16:22

Tjabba tjena! Just nu sitter jag på våran veranda, med utsikt över poolen och dess musik och dricker svenskt kaffe! Hihi, de är inte fel alla gånger! Nej, nu har vi varit här i 4 dagar och vi är här tills fredag nästa vecka! Jag är ju inte allt f...

Av Emma Franzen - 2 januari 2013 21:51

Idag va Artax fin-fin!   Han har nu i några månader varit ordentligt halt, och fått en vila som heter duga, och varje gång jag travat honom har de inte känts bra alls. När vilan va slut så började jag skritta, fast med sadel såklart eftersom jag ...

Av Emma Franzen - 10 december 2012 19:42

Javisst, LET'S GO!   Jag har ju lite självfall egentligen, men när jag känner för att framhäva det extra så gör jag inget avancerat..  De är jag på tok för lat för.. Hehe.   Men det jag gör är att jag sätter upp mitt hår på kvällen och kram...

Av Emma Franzen - 26 november 2012 20:12

Nu är det så att jag har fått möjligheten att få rida en av Sveriges finaste hästar! Ett sto med kapacitet och sinne som få hästar har, het men följsam. Och jag hoppas att vi kan få många roliga stunder framför oss!   Biola som hon heter är e...

Av Emma Franzen - 21 november 2012 12:00

Sista tävlingen detta året.  Känns bra faktiskt, trots att de är lite tråkigt att jag inte har hunnit komma ut mer i år, men de tar vi igen nästa år. Igårkväll (klockan 02.30 hrmpf..) så låg jag och vägde för och emot på de 2 andra tävlingarna som ...

Ovido - Quiz & Flashcards